Webes alapú vállalati rendszerfejlesztés .NET C# nyelven (Gamma digital)

Konzulens:
Dr. Kiss Bálint
Kölső konzuelns:
Nagy László (Gamma digital Kft.)
External supervisor e-mail:
nagy.laszlo@gammadigital.hu
Tárgy:
Önálló laboratórium - Szoftverfejlesztés és rendszertervezés specializáció, BSc Info.
Önálló laboratórium - Irányítórendszerek ágazat, BSc Vill.
Hallgatói létszám:
1
Folytatás:
Szakdolgozat / Diplomaterv
Leírás:
Minden vállalat munkafolyamatai egyediek, de mindegyiknél szükség van a működést megkönnyítő vagy precízebbé tévő szoftverekere. Az ilyen rendszerek bonyolultsága nagyon tág határok között változhat, de fejlesztési alapelveik többnyire azonosak.

A hallgató feladata egy termelő vállalatnak szállítandó rendszer fejlesztésébe való bekapcsolódás, önálló munkavégzéssel, és rálátással a projekt folyamataira.

A feladat tárgyköre egy vállalati rendszer fejlesztése, amelynek során lehetőség nyílik egy rendszerfejlesztési projektben való részvételre. A hallgató részt vehet abban a folyamatban, amíg a felhasználói interjúkból specifikációs dokumentumok, majd konkrét implementáció születik. Az implementáció a .NET Core cross platform keretrendszerben történik, a legújabb technológiák tesztelésével és felhasználásával. Az adatok tárolására Microsoft SQL Servert használunk.

A fejlesztésben való részvétellel a hallgató számos korszerű programozási és tervezési mintát elsajátíthat, valamint mélyebb ismeretekre tehet szert az adatbáziskezelés területén belül is.