Schnell László Diplomadíj 2019 (jelentkezés jan. 17-ig)


A Gamma Digital Kft 2013. évben Schnell László Diplomadíjat alapított. 2019-ban is meghirdeti a pályázatot. Idén is Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem VIK Irányítástechnika és Informatika Tanszékén, Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszékén és az Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékén jeles és jó minősítésű szakdolgozatot és diplomatervet benyújtó hallgató pályázhat.

A pályázaton az alábbi témákkal foglalkozó dolgozatok vehetnek részt:
  1. ipari irányítás- és vezérléstechnikai megoldások, PLC programozás
  2. beágyazott rendszerek, HW és SW alkalmazások
  3. Információs és Kommunikációs Technológiák, HW és SW elemei

Jelentkezés

A pályázatra a hallgató közvetlenül jelentkezhet a szakdolgozattal/diplomatervvel és a konzulensi bírálattal, valamint a pályázati lappal. Ezeket elektronikus formában kell eljuttatni Zolnai Katalin, HR vezető részére, a talent@gammadigital.hu email címre, vagy személyesen a Gamma Digital Kft., 1119 Budapest, Petzvál József u 52. számon található telephelyére.

Jelentkezési határidő: 2019. január 17.

Értékelés

Az értékelést a Gamma Digital Kft megbízott szakértői teamja (3 fő) végzi a beadási határidőt követő 1 hónapon belül. Az értékelők a hallgató adatainak ismerete nélkül állítják fel a sorrendet. Értékelési szempontok: A pályázó a jó és jeles minősítésű dolgozatával már bizonyította, hogy a munkája kiválóan teljesítette a kiírás szempontjait. A Gamma Digital Kft. a dolgozatok közül azokat kívánja kiemelni, amelyek az ipari irányítástechnikai alkalmazásban, vagy az ICT technikában igényes, újszerű, előremutató, figyelemfelkeltő megoldásokat mutatnak be, dolgoznak ki.